Despre noi

Povestea noastră

Farmacia Terrapharm a fost înființată în anul 2005 ca farmacie comunitară independentă. Anii au trecut,am evoluat și acum suntem parte integrantă a grupului de farmacii independente „Ethica”.

Misiunea noastră se concentrează pe valoarea pe care o aducem clienților noștri. Calitatea serviciilor Terrapharm este construită pe:

  • Atitudinea atentă și receptivă față de nevoile pacienților.
  • Echipa specializată și bine pregătită pentru a oferi servicii și sfaturi de înaltă calitate.
  • Competența și încrederea dobândite în toți anii de activitate.
  • Cunoașterea clienților nostri și a nevoilor lor: urmărirea sporirii încrederii clientului și a credibilității Terrapharm.

Noi vă sprijinim în creșterea unor copii fericiți prin oferirea unor servicii și experiențe care înmulțesc momentele de bucurie și de ocazii speciale. Acestea sunt elemente esențiale pentru o creștere și dezvoltare armonioasă a copiilor și au fost parte din istoria noastră încă de la început.

De asemenea, facem investiții continue în cursuri de specializare pentru echipa noastră, organizăm campanii de informare și prevenții (educație sanitară și igienă în școli). Asigurăm clienților noștri un portofoliu variat de medicamente, dermatocosmetice, gemoterapice și produse parafarmaceutice și aromoterapice. Toate acestea le însoțim oferind tuturor clienților noștri informațiile necesare în ceea ce privește modul de administare al medicamentelor, reacții adverse și interacțiuni precum și farmacovigilența pe care o desfășurăm.

Totodată, ne angajăm să îmbunătățim viața comunității în care ne desfășurăm activitatea, implicându-ne activ în identificarea și rezolvarea problemelor specifice cu care aceasta se confruntă.

Toate acestea ne caracterizează ca fiind un partener și prieten de încredere pentru tine și familia ta.

Suntem „FARMACIA CARE TE CUNOAȘTE”.

De ce să ne alegi?

Transport gratuit

La comenzile peste 200 de lei.

100% retur

În cazul produselor ce nu intră sub incidența regimului medicamentelor.

Suport vânzări

Ne puteți scrie oricând pe adresa noastră de mail sau să folosiți formularul nostru de contact. Vă răspundem în cel mai scurt timp.

Clienți Fericiți

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Smith
SMARTWAVE CEO
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Bob Smith
SMARTWAVE CTO
0
+
clienti
0
+
membrii
0
HR
suport
0
+
oameni echipa
0
%
review-uri pozitive