Transport și plată

Transport și plată

Condiții Generale de Livrare

Livrarea în Uniunea Europeană

Livrarea internațională nu este disponibilă.

Livrarea în România

Livrarea produselor achizitionate de pe website-ul www.terrapharm.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid DPD.

Metoda de plată:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlățiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți in cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al ncii dumneavoast. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele terrapharm.

Modalități de livrare:

  1. Livrare prin curier: coletul va fi livrat la adresa menționată în comandă în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii;
  2. Ridicare personală din farmacia Terrapharm (Brașov, strada Prunului nr.9), în 1-3 zile lucrătoare.

Pentru comenzile mai mici de 200 RON cu livrare prin curier, taxa de transport este de 15 RON, iar, pentru comenzile care depășesc valoare de 200 RON, transportul este gratuit.

Pentru comenzile cu ridicare personală din farmacia Terrapharm (Brașov, strada Prunului nr.9), TAXA DE TRANSPORT ESTE ZERO, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru comenzile cu livrare la domiciliu, achitate ramburs, se va percepe o taxă suplimentară de 3 RON.

Dacă greutatea totală a produselor comandate depășeste 3kg, față de tariful standard se va percepe o taxă suplimentară de 1.04 lei/ fiecare kilogram în plus.

Observații: Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 14:00 vor fi preluate în a doua zi lucrătoare. Comenzile efectuate în zilele de vineri, după ora 15:30, sâmbăta și duminica, vor fi expediate în cursul zilei de luni.

Modalități de plată:

  1. Plată ramburs – la curier în momentul primirii coletului;
  2. Plată numerar – în farmacie, în momentul ridicării coletului din farmacia Terrapharm;
  3. Plată cu card – în farmacie, iîn momentul ridicării coletului din farmacia Terrapharm;
  4. Plată online – cu card bancar, prin intermediul procesatorului de plăți PlatiOnline.