Încă îți este gândul la zilele lungi și călduroase de vară ?  Cu siguranță te gândești la plimbări pe malul mării și la ieșiri cu cei dragi pe la terase, nicidecum la 8-10 ore de stat la birou. Din fericire, există metode de supraviețuire care îți pot fi de folos.

 

  1. Schimbă-ți ruta zilnicdsf

Rutina cauzează de multe ori probleme când ai de mers la birou de luni până vineri (Cine nu are probleme cu asta?). Având în vedere că zilele inca sunt mai lungi, poate ar fi mai bine să pleci mai devreme de acasă (dacă vrei să trezești, bineînțeles!), când aglomerația încă nu a luat avânt și mijloacele de transport sunt mai goale. Încearcă să găsești cât mai multe trasee de ajuns la birou (de evitat totuși pădurea), coboară cu câteva stații înainte de destinație pentru a beneficia de o scurtă plimbare. Mersul cu bicicleta poate fi și el un real ajutor.

 

 

  1. Redecorează-ți biroul

Achizionează-ți 2-3 plante decorative pentru birou (Doar nu o să risipești apa cu care îți potolești setea, nu?). Studii recente au demonstrat că îngrijirea plantelor aduce reale beneficii stării de spirit și ajută la combaterea stresului. Dacă nu dorești plante, poate niște creioane colorate, o carte de colorat, ceva să ridice starea de spirit. Fii creativ.

jyt

 

  1. Prânzul cu colegii

În timpul pauzei de masă, mergi alături de colegi în afara clădirii, la o terasă apropiată sau la cel mai apropiat spațiu verde. Evitați în orice fel discuțiile legate de muncă (nu ca nu ați face-o) și doar destindeți-vă timp de oră în aer liber. Dacă dorești să faci și puțină mișcare dupa prânz, 2 rachete de badminton și un fluturaș și problema este rezolvată. Poți organiza chiar un turneu saptămânal cu colegii de muncă.

hj